Opskrifter

Svensk pølseret

Torsdag, 17. september 2009af Redaktion
Klassisk mad med kartofler og pølser: Svensk pølseret

Ingredienser til svensk pølseret

30 min.
(Svensk pølseret til 4 pers.)

1 kg kartofler
2 løg
2 spsk. smør
3 tsk. paprika
10 røde pølser
2 spsk. konc. tomatpuré
3 dl. mælk
1 dl. madlavningsfløde
Salt og peber
Purløg til pynt

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i letsaltet vand i 15 min.

Hak løgene og svits dem i smørret sammen med paprikaen.

Skær pølserne i 1 cm tykke skiver og lad dem svitse med i et par min.

Tilsæt kartoffelternene sammen med tomatpuré og mælk og lad retten småsimre i 10 min for at få den bedste svensk pølseret.

Hæld fløden ved og smag til med salt og peber. Server pølseretten med klippet purløg og groft brød.

Madopskrift: Kristina Miechels

Klik her, hvis du vil se flere klassiske retter