Crostini med gorgonzola og figner
(6 pers.)
1 mindre flute
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
100 g gorgonzola
6 skiver lufttørret skinke
3 figner i kvarte
Skær flutet i 12 skiver på skrå. Smør brødet med olivenolie, salt og peber. Læg skiverne på grillen 5 min. Lad dem køle lidt og smør dem med gorgonzola. Skær fignerne i kvarte og grill dem i 20 sek. Anbring en halv skive skinke og en kvart figen på hver brødskive. Stik evt. en pind i og anret på tallerken.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mad til midsommerens fester...
Spansk tunsalat
Kyllingevinger med
kant
Sprød mozzarella
Jordbærsalat med
kylling
Kaffe-Bailey iskage
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)