Prøv at stege mozzarella og server den som tilbehør til grillmad eller salat.
(4 pers.)
1 rulle mozzarella
200 g Mel
Sammenpisket æg
3 spsk. rasp
2 spsk. sesamfrø
Olie til stegning
2 fed hvidløg
Citronsaft
Vend den afdryppede ost i mel, æg og rasp, så den er helt dækket. Hæld rigelig olivenolie på en varm pande. Skru op til middel varme og læg de upillede hvidløg på panden. Så snart hvidløgene syder, lægges mozzarellaen på. Steg den i ca. 2 min., til den er gylden, vend den, dæmp varmen og giv den 2-3 min. på den anden side. Skær rullen i skiver og spis den nystegt evt. med raita til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere koldt og krydret til sommermaden...
Rød mojo
Aioli
Bagt tomatsalsa
Avocado mojo
med ingefær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)