(1 pers.)
20 min.
20 g smør
1 skive laks med skind uden ben
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
2 spsk. hakket dild
200 g kogte pillede kartofler
Tilbehør
Kogte kartofler og grøn salat
Smelt smørret på en stegepande, læg fisken på med skindsiden nedad og skru ned. Steg laksen ca. 6 min. på hver side. Tilsæt kapers, citronsaft, vand og evt. lidt mere smør. Lad det koge op og sluk.
Bland med hakket dild og servér med pillede kartofler og grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SJOV MED FORME
Søde pandeforme formet som et hjerte og et hus. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Vietnamesiske ruller med tun
Fiskepie
Røget makrel med ris
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)