Opskrifter
Laksesteak på pande med frisk smørsovs på kapers og dild
Tirsdag, 8. maj 2012Opdateret 10. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Følg denne opskrift for et sundt og nærende aftensmåltid med fisk. Retten kan laves på kun 20 minutter!

20 min
1 personer
Laksesteak med kapers og dild
20 g smør
1 laksesteak med skind - uden ben
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
2 spsk. hakket dild
200 g kogte pillede kartofler
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde
- Smelt smørret på en stegepande, læg fisken på med skindsiden nedad og skru ned for varmen.
- Steg laksen ca. 6 min. på hver side.
- Tilsæt kapers, citronsaft, vand og evt. lidt mere smør.
- Lad det koge op og sluk nu for varmen.
- Kom den hakkede dild på panden og bland det hele sammen.
- Server med pillede kartofler og grøn salat.

Hovedretter
Steaksandwich

Hovedretter
Fiskefilét med kapersbacon sovs, bønner og selleri