Opskrifter
Pølsebrød med bid i
Mandag, 29. april 2013af Redaktionen
Rigtig gode pølsebrød med fuldkornsspelt, der giver lidt ekstra bid i pølsebrødet
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/april/uge-16/mad/16-poelsebroed-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Pølsebrød er altid et hit, og de er nemme at transportere, hvis man skal på picknic eller til børnefødselsdagen.Ingredienser til pølsebrød
(Pølsebrød: 8 stk.)
25 g gær
3 dl vand
1 spsk. olie
½ tsk. salt
½ spsk. sukker
150 g fuldkornsspelt
375 g mel
Fremgangsmåde til pølsebrød
Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, salt, sukker, speltmel og mel og ælt dejen godt igennem. Lad dejen til pølsebrødne hæve i 45 min. og form den til 8 aflange brød. Læg pølsebrødene i en smurt bradepande på 20 x 30 cm, lad dem efterhæve 15 min. og bag dem ved 225° i 15 min., til de er gyldne.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pølser med citron og timian
Hotdogs
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop