(4 pers.)
25 g gær
3 dl vand
1 spsk. olie
½ tsk. salt
½ spsk. sukker
100 g grahamsmel
250 g mel
1 l vand
5 peberkorn
1 spsk. eddike
2 løg
8 gode, røde pølser
Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, salt, sukker, grahamsmel og mel og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve i 45 min. og form den til 8 aflange brød. Læg brødene to rækker a fire i en 25 x 30 cm smurt bradepande, lad dem efterhæve 15 min. og bag dem ved 225° i 10 min., til de er gyldne.
Kog vandet op med peberkorn, eddike og det ene løg, tag gryden af og læg pølserne i vandet i 10 min.
Hak det sidste løg og server pølser i brødene med agurkesalat, remoulade, sennep og ketchup.
Se opskriften på Pølsemandens ketchup her.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mere med pølser...
Pølser med søde cherrytomater
Bayerske pølser med varm kartoffelsalat