Opskrifter
Hindbær-lakridsis
Tirsdag, 24. februar 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Hindbær-lakridsisen er en festlig dessert til gæsterne, du kan lave dagen før og gemme i fryseren

Opskrift på hindbær-lakridsis
(6 pers.)
4 dl piskefløde
1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
1½ spsk. lakridspulver
125 g frosne hindbær
Pynt:
Lakridssirup
Frysetørrede hindbær
Citronmelis
Sådan laver du isen
Pisk fløde og kondenseret mælk til tyk flødeskum og vend lakridspulver og hindbær i. Kom blandingen i en fryseegnet beholder eller i portionsforme og stil den i fryseren i mindst 5 timer.
Anret isen dryppet med lakridssirup, drysset med frysetørrede hindbær og citronmelis.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.
Flere isdesserter