Forloren hare med waldorfsalat
(4 pers.)
20 min. + 50 min. i ovnen
300 g hakket oksekød
200 g hakket svinekød
1 revet løg
3 spsk. rasp
1 æg
2 dl mælk
1 tsk. salt
4 knuste enebær
1 tsk. merian
1 knsp. peber
125 g baconskiver
2 dl cremefraiche 18%
½ spsk. sukker
1 knsp. salt
3 stilke bladselleri
200 g vindruer
2 æbler
35 g valnøddekerner
Tilbehør
Vildtsovs og kartofler
Bland kødet og rør det med løg, rasp, æg, mælk og krydderier til en jævn fars. Form farsen til et brød og læg bacon over. Brun haren i ovnen ved 200° i 15 min. og lad den stege videre ved 175° i 35 min. Rør cremefraiche med sukker og salt og skær bladsellerien i skiver. Halvér vindruerne, fjern kernerne og skær æblerne i tern. Hak valnødderne groft, vend dem i cremefraichen sammen med bladselleri, vindruer og æbler og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Champignonbøf
Oksehaleragout
Forlorne fugle med kartoffelmos
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)