Opskrifter

Sandwich med roastbeef og tatarsauce

Tirsdag, 13. maj 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Prøv en skøn sandwich der gør sig rigtig godt som middagsmad

Opskrift på sandwich med roastbeef og tatarsauce

(Sandwich til 2 pers.)

1-2 grove flutes
100 g roastbeef i tynde skiver
1 håndfuld rucolasalat
2 tomater
1 spsk. høvlet peberrod

Tatarsauce
1 spsk. kapers
1 spsk. skalotteløg
3-4 cornichoner
1 spsk. hakket persille
½ dl mayonnaise
1 spsk. skyr
1 tsk. citronsaft
Peber

Fremgangsmåde til sandwich med roastbeef og tatarsauce

Hak kapers, skalotteløg og cornichoner fint. Rør mayonnaisen med skyr og tilsæt kapers, løg, cornichoner, persille, citronsaft og smag saucen til med peber. Flæk flutet og smør begge halvdele med tatarsauce. Læg de to halvdele sammen med rucola, roastbeef, tomatskiver og høvlet peberrod. Skær flutet i bidder og servér din lækre sandwich.

Lad dig inspirere til nem og hurtig aftensmad i galleriet herunder