Hurtig kalkunsaute med salat
(2 pers.)
20 min.
200 g kartofler skåret i tern
200 g grønne bønner (haricots vertes)
400 g kalkunstrimler
1 spsk. olivenolie
25 g valnødder
1 tsk. mørkt sukker
1 spsk. ribsgelé
2 spsk. balsamicoeddike
75 g blandet salat
Tilbehør
Groft brød
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 min. og hæld vandet fra. Kog bønnerne i 5 min. i saltet vand. Hæld olie i en wok og lynsteg kødet af 2-3 omgange. Steg også kartoflerner i en selvstændig omgang. Drys med salt og peber og kom sukker, valnødder, gelé og balsamico ved samtidig med, at kødet kommer tilbage i wokken. Kom bønner ved og smag til. Lige inden servering vendes den varme wokret med skyllet salat og serveres med brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kylling, nødder og pasta
Middagssalat med koldt kød
Fyldig middagssalat med skinke