Spareribs med coleslaw
(3 pers.)
20 min. + 90 min. til kogning og marinering
600 g spareribs
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. soja
1 rød chili
1 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
1 spsk. honning
1 spsk. vindrue-kerneolie
1 dl mayonnaise
½ dl fromage frais
2 spsk. hvidvins-eddike
2 tsk. sukker
½ tsk. salt
1 knsp. peber
300 g hvidkål
4 gulerødder
1 forårsløg
Forkog spareribs'ene i 30 min. i vand med lidt salt. Blend eddike, soja, chili, hvidløg, ingefær, honning og olie til en ensartet marinade. Hæld marinaden over spareribs'ene og lad dem marinere i mindst 1 time på køl. Bland dressingen af mayonnaise med fromage frais, eddike, sukker, salt og peber. Riv hvidkål og gulerødder, og snit forårsløget fint. Bland gulerødder, hvidkål og forårsløg, og hæld dressingen over. Gril spareribs'ene i 7-8 min. på hver side, til de er gyldne, og server.
Madopskrift: Kristina Miechels
Klik her, hvis du vil prøve flere klassikere...
Prøv også...
Spareribs med radisesalat og nudler
Roastbeef med citrusdressing