Ingredienser til hasselnøddemuffins
(16-18 stk.)
75 g hasselnødder
100 g lys chokolade
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
85 g sukker
100 g smør
1 æg
1½ dl mælk
Glasur
½ dl fløde
50 g chokolade
25 g hasselnødder
Fremgangsmåde til hasselnøddemuffins
Hak hasselnødder og chokolade groft. Bland alle de tørre ingredienser. Smelt smørret, rør mælk og æg i og pisk de tørre ingredienser i. Kom dejen i 16 muffinsforme og bag kagerne ved 225° i ca. 20 min. Lad dem afkøle på en rist.
Glasur: Kog fløden op, tag den fra varmen og smelt chokoladen i den varme fløde. Fordel glasuren på kagerne og drys med hakkede hasselnødder.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Æblemuffins
Nøddetærte med chokolade
30 forskellige lækre muffins
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)