Nøddetærte med chokolade
Ingredienser til nøddetærte med chokolade
(16 stk.)
1 tsk. flydende smør eller olie
3 æg
125 g rørsukker
1½ dl cashewnødder
1½ dl valnødder
1½ dl hasselnødder
4 spsk. gojibær
Overtræk
120 g philadelphiaost med chokolade
Evt. hindbær
Fremgangsmåde til nøddetærte med chokolade
Beklæd en springform på ca. 22 cm i diameter med bagepapir og smør papiret med smør eller olie. Rør æg, sukker og nødder i en foodprocessor, til nødderne er fintmalede. Hak gojibærrene og rør dem i dejen. Kom dejen i formen og bag tærten ved 175º i ca. 30 min. Lad kage køle af, smør osten over kagen og pynt evt. med hindbær.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Skotsk fudgekage
Chokoladekage med blåbær og ost
Vi elsker muffins!