Persillegratinerede muslinger
500 g blåmuslinger
2 dl vand
1 løg
2 laurbærblade
3 hele peberkorn
1 bdt. persille
½ tsk. salt
1 fed hvidløg
30 g parmesan
2 skiver sandwichbrød
2 spsk. rapsolie
Skrub muslingerne, fjern skægget og kasser dem, der ikke lukker, når man banker på dem.
Kog vandet op med løg, laurbærblade og peberkorn, tilsæt muslingerne og lad dem koge under låg i 5 min. Fjern muslingernes øverste skal samt de muslinger, der ikke har åbnet sig, og læg de resterende i en bradepande.
Hak persille, salt, hvidløg, parmesan, brød og olie i en foodprocesser og fordel blandingen over muslingerne.
Gratiner muslingerne under ovnens grill i 5 min., til de er gyldne, og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Moules frites
Bruschetta med saltet torsk
Små sandwich med krabbe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)