Små sandwich med krabbe
(10 pers. - 2 stk. til hver)
4 små, skrællede agurker
1 tsk. salt
1 bundt basilikum
1 dl mayonnaise
1 finthakket skalotteløg
1 cm hakket rød og udkernet chili
2 små stilke bladselleri
600 g krabbekød
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
14 skiver sandwichbrød
Brug kartoffelskræller til at høvle tynde flager af agurken, så kernerne i midten ikke kommer med. Læg flagerne i en si og drys med salt og lad det dræne i 30 min. Hak basilikum og selleri og bland med mayonnaise, løg, chili og krabbe. Smag til med citronsaft og skal. Læg agurken på 7 flade brødskiver. Læg fyldet på og luk med resten. Skær kanterne af brødet og skær hver sandwich i 3 stykker på langs. Hold koldt.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Bruschetta med saltet torsk
Vandmelon med skinke
3 lækre sandwich
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)