Bruschetta med saltet torsk
(10 pers. - 2 stk. til hver)
20 stykker ristede flutesskiver
Ca. 200 g fisk
1 dl groft salt
150 g skrællet kartoffel
3 dl mælk
2 laurbærblade
2 nelliker
1 fed hvidløg
Sorte oliven til pynt
Drys fisken med salt og stil på køl. Skræl og kog kartofler, til de er helt møre (i mindre stykker). Børst fisken fri for salt og kog den i mælk med laurbær, hvidløg og nellike. Mos kartofler, fisk og kogt hvidløg sammen til en grov masse, der smøres på skiver af flutes. Pynt med en sort oliven.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Små sandwich med krabbe
Vandmelon med skinke
Bruschetta med courgetter og mozzarella
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)