Connys mangodessert
(2 pers.)
1 moden mango
1 spsk. akaciehonning
8 knuste makroner
2 spsk. finthakkede hasselnødder
1 æggehvide
Saften af ½ appelsin
50 g hakket, mørk chokolade
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Skræl mangoen og skær den i skiver. Sautér skiverne på en pande med siruppen og fordel dem i to ovnfaste portionsskåle. Knus makronerne og rist nødderne let, tag lidt fra til pynt. Pisk æggehviden stiv og vend makroner og nødder i. Fordel æggehviden over mangoskiverne og bag desserterne ved 175° i 15 min. Rør appelsinsaften i den smeltede chokolade. Hæld chokoladen over desserterne og server med resten af de ristede nøddekerner.
Opskrift: Conny Tønder
SØD SERVERING
Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mango-bananis
Crème brulée med mango og lime
Cheesecake med mangocreme og mandler
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)