![](https://imgix.familiejournal.dk/media/83593cfb822d4480b576732d4cbc74fa.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. ahornsirup
1 meget moden mango
1 moden banan
1 dl mangojuice
1½ pasteuriseret æggehvide
100 g farvet chokolade (candy melts)
Blend yoghurt, sirup, mango, banan og mangojuice til en ensartet masse.
Pisk æggehviderne stive og vend frugtmassen forsigtigt med æggehviderne. Kom cremen i ispindeforme, sæt pinde i og frys dem i mindst 4 timer.
Server isene som de er eller dyp dem i smeltet chokolade.
Madopskrift: Kristina Marckmann
TIP
Den farvede chokolade til Mango-bananis kan købes
i kæden Kop og Kande eller hos Specialkøbmanden (Frederiksberg, Lyngby, Rødovre, Østerbro, Aarhus) eller på nettet: Specialkoebmanden.dk
Find flere opskrifter her...
Frugtis
Jordbæris i vafler med chokoladekant
Rabarberslush
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop