Maries kokoskager
Ingredienser til kokoskager
(30 stk.)
75 g blødt smør
125 g rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
½ dl kvark
100 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 nip salt
75 g havregryn
1 dl tørrede blåbær
40 g kokosmel
Lidt mørk chokolade
Sådan gør du
Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og smidigt. Rør æg og kvark i. Bland hvedemel, bagepulver og salt og rør det i smør-æggemassen sammen med havregryn, blåbær og kokosmel. Sæt ca. 30 kager på en plade med bagepapir og glat dem lidt ud med en let fugtig finger. Bag kagerne ca. 12 min. ved 200º. Køl dem af og pynt dem med smeltet chokolade.
Tip: Kagerne er tæt på at være sunde med både kokosmel, havregryn og blåbær.
Find flere opskrifter her...
Kokoskager med mandler
Krumkager