Letmatrosens tapasfisk
(6 pers.)
8 små fileter af fladfisk
1 dl groft majsmel el. hvedemel
Salt og peber
2-3 spsk. olie til stegning
Marinade
2 skalotteløg
Saft af 1 citron (¾ dl)
1 dl olivenolie
3 spsk. hakket persille
½ tsk. honning
Et nip tørrede chiliflager
Salt og peber
Tilbehør
Salatblade
Brød
Giv fileterne salt, fold dem over på tværs og vend dem i mel. Steg dem ved god varme ca. 2 min. på hver side. Læg fileterne i en form. Skær skalotteløgene i skiver. Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt og peber. Hæld marinaden over fisken og sæt det i køleskab nogle timer eller til næste dag. Tag fisken op af marinaden og server på salatblade. Pynt med persille.
Madopskrift Anne Skovgaard-Petersen
Flere lækre opskrifter med fisk...
Fiskedeller fra kabyssen
Skippers sildebøffer
Fiskefrikadeller med remouladesovs