Grove pandekager med friske bær
Opskrift på grove pandekager med friske bær
(20 stk.)
40 g valsede byggryn
30 g 5-kornsblanding
3 dl kærnemælk
60 g hvedemel
1 spsk. sukker
½ tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
2 æg
300 g friske bær (f.eks. blåbær, hindbær, ribs)
Smør til stegning
Ahornsirup
Bland gryn, korn og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvede-mel, sukker, salt, bagepulver og æggene i og vend halvdelen af bærrene i.
Bag dejen i smørret ved jævn varme til små pandekager. Server de lune pandekager med sirup og resten af de friske bær.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også: Dessert-pandekager med honningæbler
FLOT FRANSK SKÅL
Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grillet rabarberdessert
Panna cotta med hindbær
Pandekager med portvinsmarinerede vindruer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)