Pottebrød med spinat og ost
100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket, frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling
Smuldr smørret i mel blandet med salt og bagepulver. Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen. Del dejen i 8, beklæd 8 små, rene urtepotter med bagepapir og læg dejstykkerne i. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Klik her og find masser af bageopskrifter i det store brød-galleri...
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Knækbrød med ramsløg
Femkornsbrød
Solsikkebrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)