Speltwraps med kylling og grønt
Wraps
(6-8 stk.)
125 g groft speltmel
125 g hvedemel
2 tsk. salt
2 æg
2 dl øl
2½ dl vand
1 spsk. olivenolie
Fyld
Ca. 300 g kyllingefilet
½ agurk
2 gulerødder
1 porre
Godt 2 spsk. hoisinsauce
Olivenolie
Salt og groft-kværnet peber
Bland spelt, hvedemel og salt. Pisk æg, øl og vand sammen og pisk det i melet. Tilsæt olien. Bag 6-8 wraps på en tør stegepande ca. 2 min. på hver side. Skær kyllingefilet og agurk i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Rens porren og skær den i strimler. Steg kyllingen ca. 1 min. i 1 spsk. olie. Tilsæt gulerødder og porrer og steg et par min. Tag panden fra varmen og krydr med hoisinsauce, salt og peber. Bland agurken i. Bred lidt hoisinsauce på hver wrap og fordel fyldet. Fold dem sammen og server.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Wraps med oksekød
Kyllingefilet i tomat med mozzarella
Nem tacolasagne
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)