Opskrifter

Nem tacolasagne

Tirsdag, 26. oktober 2010af Redaktion
Lasagnen laves delvis med halvfabrikata, så den er hurtig

(4 pers.)

1 pose nachochips
300 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 fed hakket hvidløg
1 pose tacokrydderi
2 porrer
225 g mild tacosauce
1 dåse hakkede tomater
2 dl cremefraiche 9%
75-100 g gratineringsost

Læg nachochipsene i et ildfast fad. Brun kødet på pande i olie og tilsæt hvidløg og tacokrydderi. Snit porrerne og giv dem et hurtigt opkog. Hæld vandet fra. Læg kød og porrer i fadet. Bland tacosauce og tomater. Læg det oven på porrerne. Rør rundt i cremefraichen, så den bliver tynd. Bred cremefraichen ud over tomatsaucen og drys revet ost på. Sæt fadet i ovnen 25-30 min. ved 225° på midterrillen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Ravioli med tomatsovs
Vitaminlasagne
Tortillas med courgetter