DDV-opskrift: Rejesalat
80 g rejer
30 g let mayonnaise
100 g ylette
Lidt hvidvinseddike
Salt og peber
50 g aspargessnitter (fra glas)
50 g optøede fine ærter
2 spsk. klippet dild
Salatblade
100 g cherrytomater
30 g brød (f.eks. lun flute)
Rør mayonnaise og ylette sammen og smag til med lidt hvidvinseddike, salt og peber. Vend aspargessnitter, fine ærter, klippet dild og rejer i dressingen. Anret rejesalaten i små salatblade og pynt med cherrytomater.
Server med brød.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Mange flere lækre opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Salat med kylling og friske figner
Sandwich med kyllingesalat
Grønsager med hokkaido-tahindip
Vidste du, at der følger et stort slanketillæg med Familie Journal mandag 2. november?