Opskrifter

Lynstegte nudler, æg og kalkun

Torsdag, 27. august 2009af Redaktion
Sund og nem aftensmad på 20 minutter

(3 pers.)
20 min.

250 g ægnudler
300 g gulerødder
250 g sukkerærter
75 g spidskål
2 porrer
2 æg
1 spsk. rapsolie
200 g kalkun i strimler
1 spsk. fishsauce
1 spsk. oystersauce
1 spsk. soja


Kog nudlerne møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af i en sigte. Skræl gulerødderne og skær dem og sukkerærterne i tynde stave. Snit spidskål og porre fint og pisk æggene sammen. Svits kalkunstrimlerne i olien i en wok eller en stor sauterpande et par min. Tilsæt gulerødder, sukkerærter, kål og porre og lad dem svitse med i et min. Bland nudlerne i og lad dem varme igennem. Hæld de sammenpiskede æg over og vend rundt i nudlerne, til æggemassen har sat sig. Tilsæt de forskellige saucer, smag til og server straks.

Madopskrift: Kristina Miechels


Klik her, hvis du vil prøve flere klassikere...

Prøv også...
Spareribs med radisesalat og nudler
Lynstegt oksekød i wok