Opskrifter

Kogt kylling med rød peberrodssovs

Fredag, 5. februar 2010af Redaktion
Lækker middag med masser af smag

(4 pers.)
20 min. + 1 time i gryden

1 kylling
1½ l vand
2 gulerødder
1 porre
1 rød peber
1 spsk. salt
5 hele peberkorn
1 bdt. persille
1 spsk. revet peberrod

Tilbehør
Kartofler og broccoli


Skyl kyllingen godt, læg den i en gryde og hæld vandet på. Skræl gulerødderne, rens porre og peberfrugt og skær dem i mindre stykker. Kom grønsager, salt, peberkorn og persille ned til kyllingen og bring vandet i kog. Lad kyllingen koge under låg i 1 time, til den er mør. Tag kyllingen op og sigt kogevandet. Blend 3 dl kogevand med gulerødder og peberfrugt og giv det et opkog. Smag sovsen til med peberrod, salt og peber og server med kogte kartofler og dampet broccoli.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere med kylling....
Kylling med fennikel og gulerod
Kylling i stegeso med grønt
Kinesisk kylling med grønsagsris