Æblesild
Ingredienser til æblesild
1 dl æblemos ( kogt af 1 æble)
1½ dl cremefraiche 18%
1 spsk. grovkornet sennep
Salt og peber
1 æble
1 bdt. dild
250 g marinerede sild
1 rødløg
4 hårdkogte æg
Fremgangsmåde
Kog æblet til mos med lidt vand. Bland æblemos, cremefraiche og sennep til en jævn dressing og smag til med salt og peber. Skær æblet i tern og rør dem i dressingen sammen med fintklippet dild. Skær sildene i bidder og vend dem i dressingen. Lad sildene trække koldt i mindst et par timer og servér dem med løg i skiver, kvarte æg og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Marinerede sild og karry-sildesalat
Stegte sild med kold kartoffelsalat
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Påskefrokost
Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...