Panna cotta med appelsin
Opskrift på panna cotta med appelsin
(4 pers.)
5 dl piskefløde
1 vaniljestang
80 g sukker
1 usprøjtet appelsin
4 blade husblas
Prøv også...
Chokolade-nøddekageSåan laver du panna cotta med appelsin
Varm fløden op sammen med den flækkede vaniljestang, sukker, revet appelsinskal og 2 spsk. appelsinsaft og lad det småkoge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min.
Læg husblassen i blød, tag fløden af varmen og fjern vaniljestangen. Kom husblassen i den varme fløde og rør, til den er opløst.
Hæld cremen i 4 portionsglas og stil dem tildækkede i køleskab i mindst 4 timer, til de har sat sig. Servér panna cottaen sammen med citrussalat.
Opskrift på citrussalat
(4 pers.)
½ pomelo
1 røde grape
3 appelsiner
1 granatæble
2 spsk. blomsterhonning
1 vaniljestang
Skær pomelo, grape og appelsiner i fileter og klem saften fra i en skål. Bank granatæblet mod bordet hele vejen rundt, bræk det i stykker og pil kernerne ud.
Rør citrussaften med honning og kornene fra vaniljestangen og hæld den over citrusfileterne.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.