Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat
(1 pers.)
35 min.
200 g hakket oksekød
250 g små, faste kartofler
2 spsk. sorte oliven
Evt 1-2 hakkede ansjosfileter
1 spsk. kapers
Salt og peber
25 g feta
1 dl hakket persille
2-3 spsk. olivenolie
Tilbehør
Tomatsalat
Kog kartoflerne møre. Mas dem halvt i stykker og vend dem med oliven, ansjoser, kapers, feta og lidt af olien. Drys med salt og peber, fordel dem i et lille ovnfast fad og stil i ovnen i 20 min. ved 190°. Form en bøf af kødet og steg den ca. 8 min. på hver side drysset med salt og peber. Server med tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere hovedretter her...
Grillet hakkebøf med peperonata
Hakkebøf med middelhavssalat
Hakkebøf med brun sovs og bløde løg