Ingredienser til pastatærte med skinke
(4 pers.)
300 g pasta
2 porrer
1 spsk. olie
1 spsk. oregano
Salt og peber
150 g cremefraiche
4 æg
300 g skinke
75 g mozzarella
150 g baconskiver
Rasp
Tilbehør
Grønsager
Fremgangsmåde til pastatærte med skinke
Kog pastaen al dente i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Skær porrene i ringe, svits dem let i olien og krydr med salt, peber og oregano. Pisk cremefraiche og æg sammen og vend pasta, strimlet skinke og revet mozzarella i. Kom blandingen i en smurt, raspdrysset springform og læg baconskiverne over. Bag tærten ved 200° i 30 min. og servér med blandede grønsager skåret i stave.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Efterårstærter uden bund
Pasta med ærter og bacon
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)