Opskrifter
Æblesild med karse
Torsdag, 1. marts 2012af Redaktion
Den lækreste sild til din påskefrokost
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/4871f08e8c36427cb913d95c71e8c265.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
250 g tykke marinerede el. kryddersild
1 syrligt æble
2 dl cremefraiche
½ dl mayonnaise
1 bakke karse
Revet skal og saft af ½ lime
Pynt:
Karse
Skær sildene i 1½ cm brede stykker. Skær æblet i små tern. Bland cremefraiche, mayonnaise og æble med klippet karse og lime. Vend sildene i saucen. Lad sildene trække koldt mindst 4 timer. Sildene kan holde sig et par dage i køleskab.
Madopskriftt: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Hjemmelavet æggesalat
Sildetoppe
Branteviksild