Bruschetta med grønkål og mozzarella
(4 pers.)
4 skiver lyst brød
3 fed hvidløg
200 g frisk grønkål
1-2 spsk. olivenolie til stegning
Salt og friskkværnet peber
1 kugle frisk
mozzarella (125 g)
4 ansjoser (kan udelades)
2 spsk. sorte oliven
25 g parmesanost
Grill brødet i ovnen eller rist det på brødristeren, det må gerne få lidt farve. Gnid det grillede brød med et enkelt overskåret hvidløgsfed. Skyl grønkålen grundigt i flere hold koldt vand. Skær de grove stokke væk og hak grønkålen lidt groft med en kokkekniv på et bræt. Pil de sidste 2 hvidløgsfed og hak dem fint. Varm olivenolie op på en pande og steg grønkål og hvidløg i 2-3 min. Drys med salt og peber. Skær mozzarellaen i 8 små både og anret brødet med mozzarella, grønkål, oliven og evt. ansjoser. Høvl parmesanosten i tynde flager med en kartoffelskræller eller riv den på den grove side af et rivejern. Drys osten over brødet.
Madopskrift: Carsten Kyster
Find flere opskrifter her...
Bruschetta med courgetter og mozzarella
Bruschetta med kyllingelever
Antipasti
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)