Krabbemousse
(6 pers.)
2 dåser krabber, ca. 300 g krabbekød
1 dl tør hvidvin
4 blade husblas
1 bæger (175 g) cremefraiche 18%
100 g mayonnaise
Ca. ½ tsk. paprika
Salt, peber og citronsaft
Tilbehør
2 avocadoer
1-2 røde grapefrugter
Dild
Tag de største røde stykker fra til pynt. Kom resten af krabberne, lage og hvidvin i en gryde og kog det småt 5 min. under låg. Udblød husblassen i koldt vand og smelt den i de varme krabber. Afkøl det lidt og blend med lidt af cremefraichen. Rør resten af cremefraichen i sammen med mayonnaise. Smag til med paprika, salt, peber og citronsaft. Læg krabbestykkerne i bunden af en randform og hæld moussen over. Stivner i køleskab på 3-4 timer eller fra dag til dag. Vend randen ud og pynt med avocadostrimler, grapefrugtbåde uden hinder og dild.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
TIP
Forberedelse: Lav moussen dagen før og stil den koldt. Vend den ud et par timer før. Bland samtidig avocado og grapefrugt.
Prøv som forret sammen med
Ovnstegt skinke med små kartofler og to salater
Hyldeblomstis på chokoladebunde
Flere gode forretter...
Letgravet laks med rogn og agurk
Tarteletter med rejer og avocato
Forelskede hummerhaler