Opskrifter

Hüttemeiers forelskede hummerhaler

Lørdag, 14. februar 2009af Kristina Miechels
En nyfortolket Hüttemer-klassiker med skønne hummerhaler.

(4 pers.)

Ingredienser til Hüttemeiers hummerhaler

30 ukogte jomfruhummerhaler
2 spsk. mel
Salt og peber
1 spsk. smør
1 ds. hummersuppe
2 spsk. tomatpure
2 dl fløde 9%
2 spsk. cognac

Fremgangsmåde til Hüttemeiers hummerhaler

Klip skjoldet af hummerhalerne og fjern tarmen med en skarp kniv.

Vend halerne i mel krydret med salt og peber og steg dem let gyldne i smørret.

Tilsæt hummersuppe, tomatpure og fløde og lad det koge i 5 min., smag sovsen til med cognac, salt og peber og server med kogte ris og salat.

Mere med skalddyr ...
Hummertårn
Krebsepasta med citron
Nudelpaella med fisk og skalddyr