Frysemad: Fyldt pasta i grønsagssauce
(4 pers.)
800 g rodurter, f.eks gulerødder, persillerod
1-2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt, peber
1 spsk. citronsaft
2½ dl grønsagsbouillon
3 stilke timian
250 g frisk tortellini
Tilbehør
Høvlet parmesan
Basilikum
Skræl urterne og skær dem i grove tern. Svits dem ved mellemvarme i olie 10 min. og drys med salt og peber. Tilsæt citronsaft, bouillon og timian og lad det simre 5 min. under låg.
Hvis retten skal fryses ned: Frys grønsager og væde ned. Varm langsomt grønsagerne op i en gryde. Kog tortellinien efter anvisningen på posen. Server i dybe tallerkener med parmesan og basilikum.
Hvis retten serveres med det samme: Kog tortellinien efter anvisningen på posen. Server i dybe tallerkener med parmesan og basilikum.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cannelloni med spinat og salami
Grov tomatsuppe med gartinerede tortillas
Pastasalat med kylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)