Tryllestave
100 g ananas
450 g marcipan
150 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade
Hak ananassen fint og ælt den ind i marcipanen. Tril massen til 3 mm tykke stænger og skær dem i 3 cm lange stykker. Smelt den mørke chokolade over vandbad, overtræk stængerne og lad dem tørre på et stykke bagepapir. Smelt den hvide chokolade over vandbad og dyp enderne at stængerne i chokoladen.
Konfektopskrift: Kristina Marckmann
STØB FINE HJERTER
Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hindbærchokolade
Limesnebolde
Daddelroulade
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)