450 g tørrede dadler
3 spsk. kakao
400 g marcipan
100 g mørk chokolade
20 g hvid chokolade
Udsten dadlerne og bland dem med kakao. Kør blandingen i en foodprocessor til en jævn masse. Rul marcipanen ud til en firkant på et stykke bagepapir i ca. 2 mm tykkelse. Smør daddelmassen ud over marcipanen og rul den sammen som en roulade. Smelt den mørke chokolade, overtræk rouladen og stil den køligt, til chokoladen har sat sig. Hak den hvide chokolade, kom den i en lille frysepose og bind knude på. Kom posen i varmt vand, til chokoladen er smeltet, tør posen godt af, klip et lille hul og dekorer rouladen med et tilfældigt mønster.
Konfektopskrift: Kristina Marckmann
STØB FINE HJERTER
Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Irish coffee kugler
Kaffetrøffel
Ingefærkager
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)