![](https://imgix.familiejournal.dk/media/a4fa374d59f94947a2d0b7e641db875f.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(Ca. 20 stk. afh. afstørrelsen)
480 g mel
5 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
100 g blødt smør
4 dl mælk el.
2 dl mælk og 2 dl fløde
Græskarkerner
Bland mel, bagepulver, salt og sukker. Gnid smørret i med fingrene. Tilsæt mælk og bland det til en dej uden at ælte. Rul dejen til små boller med melede hænder. Tril dem i græskarkerner. Læg dem på plade med bagepapir. Bag dem ved 225° på midterrillen ca. 15 min.
Server med ost og syltetøj.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv flere gode bageopskrifter...
Valnøddebrød
Ostescones
Søndagsbirkes