Risruller med oksekød
Opskrift på risruller med oksekød
(4 pers.)
500 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 chili
1 ds. hakkede tomater
100 g ris
500 g wokblanding
1½ spsk. fish sauce
20 stk. forårsrulledej (fås som frostvarer hos mange etniske købmænd)
Olie til stegning
Tilbehør
Grøn salat og sojasauce
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Fremgangsmåde til risruller med oksekød
Svits kødet i olien i 2 min. sammen med hakket hvidløg og chili. Tilsæt ris og tomat og lad det småsimre under låg i 10 min. Vend wokblandingen og fish saucen i og tag gryden af varmen. Læg 1½ dl fyld på hver dejstykke og fold siderne ind over. Rul dejen stramt om fyldet og steg rullerne gyldne i olien. Servér med en god, grøn salat og sojasauce.