Andebryst med bulgursalat
Opskrift på andebryst med bulgursalat
(4 pers.)
25 min.
4 berberi-andebryster
2 porrer
150 g bulgur
6 dl hønsebouillon
75 g tørrede tranebær
50 g blandet salat
1 dl græskar-kerner
2 spsk. sød chilisovs
½ bdt. bredbladet persille
Evt. lidt salvieblade
Salt og peber
Rids andebrysterne på skindsiden og læg dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber og sæt dem i ovnen ved 220° i 20 min. Lav imens salaten. Bring bulguren i kog i bouillonen og kom stykker af porre i. Lad det hele koge i 8 min. og lad det trække i 5 min. Vend så tranebær, græskarkerner og hakket persille i og smag til med chilisovs. Lige inden servering vendes skyllet salat i, og andebrysterne skæres i skiver.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Sandwich med andebryst og orangepesto
Stegt andebryst med fennikel og appelsin
Andeconfit med timiankartofler
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)