Opskrifter
Kanel-pandekager med appelsin
Lørdag, 22. december 2012af Helle Brønnum Carlsen
Skønne pandekager med kanel, appelsin og honning. Perfekte til brunch
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/jul/1-julemad/2012/12/kanel-pandekager_med_appelsin.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til kanel-pandekager med appelsin
(6 pers.)
3 æg
1 æggeblomme
70 g smør
2 dl mælk
300 g hvedemel
25 g rørsukker
1 tsk. bagepulver
2-3 spsk. tørrede tranebær
1 spsk. kanel
Smør til panden
Tilbehør til kanel-pandekager
2 appelsiner
Honning
Fremgangsmåde til kanel-pandekager
Smelt smørret. Bland æg med smør og mælk. Bland hvedemel, bagepulver, sukker, finthakkede tranebær og kanel og rør det i æggemassen og rør, til det ikke klumper. Lad det hvile i 10 min. Pensl panden med smør og bag små, tykke pandekager, ca. 3 min. på hver side ved medium varme. Skræl appelsinerne, fjern hinderne og skær dem i smalle både. Gem saften, der løber fra. Server en lille stak pandekager til hver med honning, appelsinskiver og saft.
Find flere opskrifter her...
Hyldeblomst-pandekager med orangecreme
Juleboller
Klatkager
Galleri: Lækker brunch
Byd på brunch