Klassisk dansk tatar
Ingredienser til klassisk dansk tatar
(2 pers.)
250 g hakket okseinderlår eller oksemørbrad (helt friskhakket)
2 cm frisk peberrod
1 skalotteløg
2 skiver rugbrød
20 g smør
2 æggeblommer
2 spsk. kapers
2 spsk. pickles
Fremgangsmåde til klassisk dansk tatar
Riv peberroden groft eller høvl den med en kartoffelskræller. Pil løget og skær det i tynde ringe. Smør rugbrødet med smør og fordel kødet herpå. Anret æggeblommerne i midten i en lille fordybning. Æggeblommerne holdes inde med et par af de største løgringe. Anret revet peberrod, kapers og pickles rundt om.
Husk at æggeblommen naturligvis IKKE må serveres i skallen...
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Laksetatar med grønt
Fad med solskinsgrønsager
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)