(2 pers.)
15 min.
200 g gulerødder
75 g sukkerærter
100 g savojkål
1 porre
1 spsk. rapsolie
230 g kylling i strimler
1 dl sød chilisauce
1 spsk. oystersauce
1 spsk. soja
Tilbehør
Kogte ris
Skræl gulerødderne og skær dem og sukkerærterne i tynde stave. Snit kål og porre fint og svits kyllingestrimlerne i olien i en wok eller en stor sauterpande et par min. Tilsæt gulerødder, sukkerærter, kål og porre og lad dem svitse med et min. Tilsæt de forskellige saucer, smag til og server med kogte ris.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kylling med grov pasta og grønt
Chop Chop
Kylling i grøn basilikumkarry
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)