Boller i karry med ris
Ingredienser til boller i karry
(4 pers.)
30 min.
400 g hakket svinekød
50 g hvedemel
1 æg
2 dl mælk
½ revet løg
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 finthakket løg
1 spsk. karry
1 spsk. smør
1 revnet æble
2 spsk. mel
4 dl bouillon
Fremgangsmåde til boller i karry
Bland kødet med mel, æg, mælk, salt, peber og løg til en lind fars. Form farsen til små boller med en teske, kog dem i letsaltet vand i 3-5 min., til de flyder ovenpå. Svits løg og karry i smørret. Rør æbler og mel i og tilsæt bouillonen lidt efter lidt under omrøring. Lad sovsen koge igennem 5 min. og smag til med salt og peber. Kom kødbollerne i sovsen og server med kogte ris og dampet broccoli.
Madopskrift: Kristina Miechels
Andre klassikere...
Pølsegryde
Quiche Lorraine
Suppe med urter og boller