(4 pers.)
25 min.
4 kyllingefileter
45 g farin el. muscovadosukker
2 spsk. rødvinseddike
1 kanelstang
½ dl hønsesuppe
1 dl appelsinsaft
Olivenolie
400 g grønne bønner
2 appelsiner, skrællet og skåret i fileter
1 bakke rucola
Salt og peber
Tilbehør
Kartofler i både, stegt i ovnen
Kog sukker, eddike og kanelstang sammen i en gryde i 2 min. Rør suppe og saft i. Skru ned og og lad det simre i 5 min. Skær kyllingefileterne i halve på langs, så du har 8 stykker. Drys med lidt salt og peber og brun dem på stor pande i olie. Steg 2-3 min. på hver side. Kog bønner i saltet vand i 6 min. Bland bønner, kylling, appelsin og salat og anret på tallerkener og hæld sovsen over. Server med ovnkartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere lækre retter med kylling...
Kylling i stegeso med grønt
Kyllingefilet i persilleskorpe med svampekartofler
Kylling i ovn med æbler og spinat