Fyldt pasta med artiskokker og cherrytomater
(4 pers.)
20 min.
400 g fyldte pastapuder m. ricotta og spinat
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
4 artiskokhjerter i olie, delt i kvarter
200 g små cherrytomater i halve
Salt og peber
Lidt frisk parmesanost
Stil tomaterne i ovnen i 10 min. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. Dræn for væde. Varm olien og syd skiver af hvidløg og artiskokhjerter i olien. Kom pastaen ved og steg med i 2 min. Kom de varme tomater ved og server straks med parmesanost.
TIP
Fyldt frisk pasta fås efterhånden i rigtig gode kvaliteter og til fornuftige priser. Nogle steder fremstiller specialforretninger selv deres fyldte pasta, men de vakuumpakkede fyldte pastapuder er bestemt også værd at se efter. De skal næsten ikke koges, men hemmeligheden er, at man bagefter sauterer dem i lidt olie/smør med lidt krydderier og evt. grøntsager.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med pasta...
Pasta med svampe
Pasta med tunsovs
Pennepasta med grønt