Fillotærter med artiskok, feta og oliven
(8 pers.)
8 plader fillodej
110 g smør, smeltet
150 g kogte fuldkornsris
150 g artiskokhjerter i olie
4 spsk. udstenede sorte oliven
200 g smuldret feta
½ bundt hakket persille
Smør 8 ramekiner og for dem med fillodej, der pensles med
smør. Læg i alt 3 lag dej i hver ramekin med smør mellem hvert lag. Bland ris, hakket artiskok, oliven, lidt af persillen og feta og kom det i hver ramekin. Det kan laves dagen før og stilles på køl. Bag det ved 180° i 10-15 min. Drys med persille og server.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter til brunch her...
Bagte blommer og
æbler med sukker-
slyng
Find mange flere tærter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)