(4 pers.)
4 pasteuriserede æggeblommer
1 stang vanilje
4 spsk. flormelis
4 dl kokosmælk
6 bananer
1½ pasteuriseret æggehvide
2 spsk. sukker
2 dl fløde
Pynt
Chokoladesovs
Ristede kokosflager
Piskefløde
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Pisk æggeblommerne luftige med vaniljekorn og flormelis og blend kokosmælken med to af bananerne. Pisk hviden stiv med sukkeret og vend den i kokosmælken sammen med æggesnapsen. Kom cremen i en egnet beholder og stil den i fryseren i mindst 4 timer. Pisk fløden til skum, flæk og halver bananerne. Skær isen i mindre stykker (den er meget hård) og kom dem i en foodprocesser. Lad den køre, til isen er findelt, og kugl is op med en iskugleske. Læg banan og 3 kugler is på hver tallerken og pynt med flødeskum, chokoladesovs og kokosflager.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Hot bananasplit
Connys mangodessert
Nougat-bananis med hindbær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)