Opskrifter

Luksusspid med urter og peberfrugtsovs

Torsdag, 10. juni 2010af Redaktion
Farverig og velsmagende middag

(4 pers.)
40 min.

650 g kalve/okseinderlår (skåret som til benløse fugle, ca. 16 skiver)
1 lille bdt. basilikum
16 stilke mynte
Saften af 1 citron
Salt og friskkværnet peber
2 røde peberfrugter
1 gul peberfrugt
1 skalotteløg
1 spsk. olivenolie
2-3 fed hvidløg
Lidt basilikum til pynt
800 g nye kartofler
25 g smør
30 g parmesan/grana til at rive

Rør citronsaft med salt og friskkværnet peber og smør det på ene side af hvert kødstykke. Læg en stilk basilikum og en stilk mynte i hvert stykke, rul sammen og sæt 2 ruller på hvert spid, så der er 8 spid ialt. Steg over grillen eller i ovnen i ca. 12-15 min., til det er lige akkurat gennemstegt. Kog kartoflerne i 20 min. og pil dem. Vend i lidt smeltet smør og drys med revet parmesan. Skær imens peberfrugterne i tern, hak løg og hvidløg og steg det hele i lidt olivenolie i 8 min. Drys med salt og peber og pynt med basilikum.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler
Krydderspid med provencekartofler
Frikadellespid med agurke-kartoffelsalat